huoltopalvelut ja LVI-työt

huoltopalvelut

Teemme yli 15 vuoden kokemuksella lämpöpumppujen huollot kaikkiin merkkeihin, omakotitaloihin, suuriin kiinteistöihin ja taloyhtiöihin.

Myös lämmönjakoon liittyvät huoltotyöt kuuluvat meidän toimenkuvaan.

 

Kysy myös huoltotarjousta tai vuosittaista huoltosopimusta!

Omakotitaloon maa- tai ilmavesilämpöpumpun vuosihuolto alk. 180€.

Isoon kiinteistöön tai taloyhtiöön huoltosopimus alk. 300 €/vuosi.

 

Yleisimpiä merkkejä:

Thermia, Bosch, Stiebel Eltron, IVT, Emmeti, Mitsubishi Electric, Nilan, Vaillant.

 

LVI-työt

Teemme putkiremontit taloon kuin taloon. Asennamme lämmityslaitteet ja vesikalusteet tarpeen mukaan, oli kyse sitten isommasta kokonaisuudesta tai vaikkapa vain vanhan WC-istuimen vaihdosta uuteen. Vanhaan taloon vesiputkistojen uusiminen on nopeaa ja edullista. Suunnittelemme joka kohteen tarkasti ja yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Käyttämiämme tuotemerkkejä ovat muun muassa tutut markkinajohtajat kuten Oras ja Hansgrohe. Käytettävä putkistomateriaali valitaan aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden sekä käyttötarkoituksen mukaisesti. Nykyaikaiseen valikoimaan mahtuu laaja kirjo vaihtoehtoja kuparista teräkseen ja pex-muoviputkista moderniin komposiittiin.

Hämeen maalämpö

HC Heating & Cooling Oy

Huolto

Toimialueemme on mm.:    Hämeenlinna, Hattula, Parola, Hauho, Lammi, Janakkala, Turenki, Tervakoski, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Forssa, Tammela, Jokioinen, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Pälkäne, Tampere, Helsinki, Vantaa, Espoo