Ilmalämpö

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate on yksinkertainen. Tekniikka perustuu lämmön keräämiseen ulkoilmasta.

Lämpö luovutetaan sisäilmaan tai käänteisesti ulos, jolloin voidaan viilentää sisäilmaa kuumina päivinä.

 

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta. Sen avulla lämmityskustannukset voivat laskea jopa 50%, minkä ansiosta ilmalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Pääset nauttimaan miellyttävästä sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.

 

Ilmalämpöpumppuvalikoimastamme löytyy markkinoiden myydyimmät ja tehokkuudeltaan monia testejä voittaneet maailman tunnetuimmat valmistajat, joiden energiatehokkuus ja ratkaisumahdollisuudet ovat suurissa määrin edelläkävijöitä pohjoisissa olosuhteissa.

Thermia aura - suunniteltu pohjoismaisiin oloauhteisiin

Thermia Aura on nykyaikaiseksi kehitetty ilmalämpöpumppu, joka on suunniteltu meidän pohjoisiin olosuhteisiimme. Tasaisen suorituskyvyn ja älykkäiden toimintojen ansiosta se on erinomainen täydentävänä lämmönlähteenä sekä omakotitaloissa, että vapaa-ajan asunnoissa. Sisäyksikkö on helposti sijoitettavissa esimerkiksi ulko-oven yläpuolelle.

 

Ilmalämpöpumppu voi jopa puolittaa lämmityskulusi. Säästöjen suuruus riippuu talon koosta, pohjaratkaisusta ja maantieteellisestä sijainnista. Thermia Aura säästää tehokkaasti energiaa aina -30 C asti, minkä ansiosta saat kustannustehokasta lämpöä kun sitä eniten tarvitset. Lämpiminä päivinä Aura myös viilentää talon sisäilman mukavaksi. 

Bosch ilmalämpöpumpulla säästöä jopa 40%

Bosch-ilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Teholuokat 5-8,5kW  

Mitsubishi electric

Tehokkaat Mitsubishi Electric LN-mallisarjan ilmalämpöpumput ja muut Mitsubishin pumput myös meiltä. Teholuokkia löytyy pienestä mökistä isoon halliin. Värivaihtoehtoina on LN-mallisarjassa rubiininpunainen, lumenvalkoinen, helmenvalkoinen ja onyxinmusta.

Ilmalämpö- ja viilennyslämpöpumput

Emmetin ilmalämpöpumppuvalikoima on laaja ja soveltuu aina pienistä taloista isompiin kiinteistöihin. Hintalaatusuhteeltaan kilpailukykyiset lämpöpumput sopivat viilennykseen esim. kerrostalohuoneistoissa ja lämmitykseen halleissa aina -20 pakkasasteeseen asti. Emmeti-ilmalämpöpumput mitoitetaan aina huoneiston -tai kiinteistön mukaan.

Ilmalämpöpumppu merkit

Hämeen maalämpö

HC Heating & Cooling Oy

Huolto

Toimialueemme on mm.:    Hämeenlinna, Hattula, Parola, Hauho, Lammi, Janakkala, Turenki, Tervakoski, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Forssa, Tammela, Jokioinen, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Pälkäne, Tampere, Helsinki, Vantaa, Espoo