Lattialämpö

Blueline -vesikiertoinen lattialämmitys

on uusi edistyksellinen vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä, joka on suunniteltu parhaalla ammattitaidolla ja parhailla mahdollisilla komponenteilla.

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän voit valita kahdesta erilaisesta kokonaisuudesta.

Lattialämmitys on ehdottomasti suosituin lämmitysmuoto uudisrakentamisessa, sekä pientaloissa että suuremmissakin kiinteistöissä.

Lattialämmitys tarjoaa parhaan energiatehokkuuden. Sen on lämmön tasaisuuden, vedottomuuden ja huolettomuuden ansiosta erinomainen vaihtoehto niin uudis-, kuin saneerauskohteissakin.

Valitsimme lattialämmityksen talomme lämmönjakojärjestelmäksi monipuolisen kokonaisuuden ja erinomaisten kosketusnäytöllisten termostaattien takia. Hankintahintakaan ei ollut päätä huimaava. Toimivuus on ollut äärimmäisen hyvää ja tarkkaa lämpötilojen suhteen.

Laatua

EMMETI– Group on jo vuonna 1974 perustettu yritys, joka alkoi luoda omia ajatuksia lämmitysjärjestelmiin, ja on näinä vuosina noussut ehdottomasti globaalien menestyjien joukkoon. EMMETI on kasvattanut suosiotaan Euroopan ulkopuolella myös Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, mutta saanut jalansijaa jopa Kiinan markkinoilla, jossa europpalaisen yhtiön menestystä lämmitys/jäähdytysalalla ei voida pitää itsestäänselvyytenä.  Tämän kokemuksen ja ammattitaidon myötä on helppo luottaa tuotteiden moitteettomaan ja vuosikymmeniä kestävään laatuun.

 

Huonetermostaatti

Digitaalinen huonetermostaatti

5-kerros muovi/alumiini/muovi komposiittiputki

Täydellinen rosterinen jakotukki, joka sisältää piirikohtaiset linjasäätöventtiilit, syöttösulut ja lämpömittarit, täyttönipat, sekä automaattiset ilmauskellot.

BlueLine tarjoaa myös saneeraajalle oivan ratkaisun UUDESTA TM3-sekoitusryhmästä, joka voidaan liittää vanhan lämmönjaon (vesikiertopattereiden) rinnalle ohjaamaan uutta vesikiertoista lattialämmitystä.

Asennus ja toimitus

Lattialämmitys tehdään aina 5-kerroksisella komposiittiputkella, joka on ehdottomasti kaikkein turvallisin ja helpoin tapa toteuttaa. Komposiittiputki on erittäin helppo asentaa ja samalla säästytään monelta turhalta työvaiheelta, joita tavallinen muoviputki vaatii. Jakotukit ovat rosterisia ja niiden mukana tulee aina kaikki tarvittavat säätölaitteet (toimilaitteet ja termostaatit) ja sulkuventtiilit. Termostaatteja on tarjolla useampaa mallia: niin kosketusnäytöllisiä, kuin ihan perinteisiä elektronisia termostaatteja.

BlueLine-lattialämmitys räätälöidään juuri asiakkaan tarpeita kunnioittaen joko valmiiksi paikalleen asennettuna design-kosketusnäyttötermostaateilla tai pelkkänä tarviketoimituksena reunanauhoineen ja muine tarvikkeineen, jolloin asennuksen voi suorittaa ihan itse.

Hämeen maalämpö

HC Heating & Cooling Oy

Huolto

Toimialueemme on mm.:    Hämeenlinna, Hattula, Parola, Hauho, Lammi, Janakkala, Turenki, Tervakoski, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Forssa, Tammela, Jokioinen, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Pälkäne, Tampere, Helsinki, Vantaa, Espoo