Asennetut

Ulkoilma-vesilämpöpumppu Turenki sisä-asennuksella

“Halusimme vanhan pelletti järjestelmän rinnalle uuden lämmitysmuodon mikä on helppo -ja edullinen käyttää.

Jo aikaisemmin hankkimamme ilmalämpöpumpun kautta olimme tyytyväisiä tämän uudenkin järjestelmän asentaneeseen yritykseen ja heidän toiminta tapoihin tehdä laadukasta ja ammattitaitoista työtä suunnittelusta asennuksiin asti.

Stiebel Eltronin tuote osoittautui oikeaksi valinnaksi helppouden ja edullisen käytön takia. Ikää kun meillekin on tullut niin pienehköt tilat omakotitalossamme ovat asettaneet haasteita pelletin säilömiselle ja teettänyt ylimääräistä raskasta työtä minulle ja vaimolleni > sanoo talon isäntä”.

Pelletin hinta on ollut kovassa kasvussa viime vuosina ja jo ensimmäisenä vuonna ilma-vesilämpöpumppu säästi n.500€ pellettiin verrattuna. Kaiken huippuna laitetta ei ole tarvinut huoltaa, eikä huolehtia pelletin tilaamisesta ja pellettisiilon täytöistä.

Tässä talossa lämmitettäviä neliöitä on 100m2 ja pellettiin on kulunut rahaa n. 1500-1700€ vuodessa.

Tähän kohteeseen valikoitui Stiebel Eltron -merkkinen ulkoilma-vesilämpöpumppu, jossa ei tarvita ulkoyksikköä laisinkaan. 

“Tämä malli kiehtoi meitä kun olimme kuulleet että joillakin merkeillä ulkoyksikkö on saattanut jäätyä kovilla pakkasilla. Tässä mallissa jäätymisongelmaa ei ole kun “ulkoyksikköä” ei asenneta ulos, vaan kaikki laitteet asennetaan sisään ja niille löytyi mukavasti paikka autotallin perältä.”

Tämä ulkoyksikkö ottaa ilmansa seinään tehdyistä rei’istä, joista toisesta laite imee ulkoilmaa ja toisesta reiästä puhalletaan talteenotettu ilma ulos.

 

Hämeen maalämpö

HC Heating & Cooling Oy

Huolto

Toimialueemme on mm.:    Hämeenlinna, Hattula, Parola, Hauho, Lammi, Janakkala, Turenki, Tervakoski, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Forssa, Tammela, Jokioinen, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Pälkäne, Tampere, Helsinki, Vantaa, Espoo