Asennetut

Saneerauskohde, Sairio

Tämä täysin peruskorjattu talo hukkasi joka talvi suuria määriä lämmitysenergiaa harakoille vanhan öljylämmityksen kautta. 

Talossa kului aiemmin n. 3.200 – 3.500L öljyä vuodessa aina talvesta riippuen ja pahimman kulutuksen mukaan säästöä on tullut maalämmöllä n. 2.900€. Maalämpöjärjestelmän kulutus on ollut vuodessa 8600-9000 kWh:n eli reilu 1000€/vuosi(0,12€/kWh).

Maalämpöjärjestelmä on Stiebel Eltron maalämpöpumppu WPC 10 Cool ja puskurivaraaja SBP 200 E.

Järjestelmän 200L puskurivaraaja on tarkoitettu pitämään vanhan patteriverkoston lämpö tasaisena ja laitteiston hyötysuhde parhaana mahdollisena. Puskurivaraaja on aina oltava vanhoissa patterijärjestelmissä mukana lämpöpumpusta ja merkistä riippumatta, jotta kaikki hyöty saadaan lämpöpumpusta irti ja joissain tapauksissa myöskin lämpölaajeneminen ja siitä johtuva napsuminen saadaan pattereissa loppumaan.

Hämeen maalämpö

HC Heating & Cooling Oy

Huolto

Toimialueemme on mm.:    Hämeenlinna, Hattula, Parola, Hauho, Lammi, Janakkala, Turenki, Tervakoski, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Forssa, Tammela, Jokioinen, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Pälkäne, Tampere, Helsinki, Vantaa, Espoo