Asennetut

Maalämpökohde Hattula

Peruskorjattu okt Hattulassa

Tämä perusteellisesti peruskorjattu okt sai lämmitysmuodokseen maalämmön, vanhan öljylämmityksen tilalle.

Kohteessa on alkuperäinen -70 luvulla rakennettu vesikiertoinen patterilämmitys ja aikaisemmin sitä lämmitettiin öljyllä. Tarkkoja öljyn kulutustietoja ei kohteesta ole, mutta entinen asukas sanoi öljyä kuluneen keskimäärin 4500L/vuosi.

 

Vanhan öljylämmityksen oli aika väistyä uuden maalämpöjärjestelmän tieltä vuonna 2011 marraskuussa mm. suurien lämmityskulujen vuoksi ja järjestelmäksi valikoitui täten Stiebel Eltron WPF 16 M maalämpöpumppu, SBS 801 SOL energiavaraaja ja WPMW 2 ohjausmoduli, sekä MSMW uima-allas ohjausautomatiikka.

Kokonaislämpökerroin lämmityksen ja käyttöveden tuotannossa on ollut 3,85 COP. Eli säästöä on tullut n. 75%/vuosi.

 

Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen maalämpö valintaansa vaikkakin kustannukset tällä järjestelmällä olivat hieman korkeammat kuin kilpailevat tarjoukset.

Heidänkin tapauksessaan laatuun ja oikeaan mitoitustapaan, sekä korkeisiin hyötysuhteisiin on haluttu panostaa ja näin ollen kokonaisratkaisu on ollut odotusten mukainen ja tuottanut parhaimman mahdollisen hyödyn.

STIEBEL ELTRON WPF 16 M
erillismaalämpöpumppu

STIEBEL ELTRON SBS 801
energiavaraaja

Hämeen maalämpö

HC Heating & Cooling Oy

Huolto

Toimialueemme on mm.:    Hämeenlinna, Hattula, Parola, Hauho, Lammi, Janakkala, Turenki, Tervakoski, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Forssa, Tammela, Jokioinen, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Pälkäne, Tampere, Helsinki, Vantaa, Espoo